Petits canvis

by

Amb el pas dels anys, el paisatge de la llibreria ha anat canviant de forma més o menys perceptible. De la primera botiga, que només conec per les fotografies, on els llibres ocupaven només l’espai a l’entrada i hi havia lloc… per a una sala d’exposicions!, a les prestatgeries obrades pel meu pare, plenes de llibres, passant pels anys en què hi havia discos de la Nova Cançó i, i fins i tot,  joguines didàctiques.

Fa pocs dies hem canviat el taulell, un dels últims testimonis del primer mobiliari del febrer de 1965. La necessitat de treballar amb l’ordinador ens ha motivat l’encarregar-ne un de nou, més alt i amb més superfície per a poder-hi treballar. Tot plegat, hem guanyat –si més no, ens ho sembla– espai a l’entrada. I això és important en el que l’amic Pep Murgades qualificava, en un article publicat a Serra d’Or, l’any 2000, de «minúscul local originari que encara ocupa». Per cert, si voleu llegir aquest i altres articles que parlen de la llibreria, podeu anar a l’apartat Retalls d’història, que hem actualitzat.

Anuncis

Una resposta to “Petits canvis”

  1. Marcel Banús Says:

    ¡Felicitats pel taulell nou! Hi encaixa tan bé que sembla que hi hagi sigut tota la vida (vam coincidir a dir uns quants per separat i sense haver-ne parlat prèviament). [Nota per al vell taulellet: et trobarem a faltar, però ja et tocava reposar; ah, i no pateixis, de tant en tant et vindrem a veure en el teu nou cau, on TA fusta vella però ferma –és a dir tot TU– segurament encara LI prestarà servei durant anys i panys a NA Vetlladora del Magatzem.]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: